Πως  προετοιμάζεται η M.U. για τον επόμενο αντίπαλο; Τι παίζει ρόλο στη βίντεο ανάλυση; Πώς –μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα– καθοδηγεί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον την ομιλία για την προετοιμασία ενός παιχνιδιού;

 


Όλοι πλέον αναγνωρίζουμε την Μπαρτσελόνα ως μια από τις καλύτερες ομάδες. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι ευνοείται και από τους διαιτητές, αλλά όλοι οι φίλοι του ποδόσφαιρου αναγνωρίζουν την ποικιλία κινήσεων που διαθέτει  και τον αξιοθαύμαστο τρόπο με τον οποίο δημιουργεί και εκμεταλλεύεται τους κενούς  χώρους.

 

  Προπόνηση από τον Οswaldo de Oliveira Filho με την Κορίνθιανς, πρώην προπονητή της Φλαμένγκο, Σάο Πάολο, Βάσκο Ντα Γκάμα και Φλουμινένσε. & Ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο από τον

 

Η χρησιμοποίηση του θετικού και του αρνητικού χώρου στο ποδόσφαιρο.

 

 
Προθέρμανση
Οι παίχτες προθερμαίνονται τρέχοντας από την μεγάλη περιοχή μέχρι τη γραμμή του κέντρου, 4-5 φορές, και πραγματοποιώντας κάποιες ασκήσεις όπως: σήκωμα των γόνατων ψηλά, σκίπινγκ, πλάγια βήματα, διασταυρούμενα βήματα, εσωτερικές και εξωτερικές ημικυκλικές περιστροφές του κορμού, όπισθεν τρέξιμο, και μικρά σπριντ. Έπειτα κάνουν διατάσεις, και παίζουν σε ζευγάρια πάσες με μία επαφή και πάσες με την μπάλα ψηλά στον αέρα.

 

Η άσπρη ομάδα ξεκινάει το παιχνίδι και 3 παίκτες της μαύρης πηγαίνουν στη δική τους περιοχή και προσπαθούν να κλέψουν την μπάλα.

 

Προθέρμανση.
Στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου δημιουργούμε τέσσερα τετράγωνα διαστάσεων 10 x 10 μέτρων και κάθε τετράγωνο είναι αριθμημένο από το 1 έως το 4.