Γιώργος Τσομπανάκης

Συνέντευξη με τον προπονητή ποδοσφαίρου Γιώργο Τσομπανάκη (Βιογραφικο )

 

O προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος, ο  Νίκος Πατσιαβούρας και ο Νίκος Γκουλής συνομίλησαν με τον συνεργάτη μας Χρήστο Παπαθεοφάνους. -Ποια είναι η φιλοσοφία πού έχετε ως προπονητής και πώς την μεταδίδετε στους παίκτες και στην ομάδα γενικότερα; ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η φιλοσοφία μου είναι καλό ποδόσφαιρο μαζί με θέαμα. Φροντίζω να περνάω στους παίκτες να αντιματωπίζουν το ποδόσφαιρο με σοβαρότητα, να τα δίνουν όλα στις προπονήσεις και να ευχαριστιούνται στους αγώνες.
ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ: Ηρεμία πάνω από όλα και με καλό τρόπο γιατί είναι διαφορετικός ο χαρακτήρας του κάθε παίκτη. Μεγάλο ρόλο παίζει για μένα ο χαρακτήρας. Πρέπει να σκεφτείς πως θα αντιμετωπίσεις τον ποδοσφαιριστή, να βρεις το κουμπί του.
ΓΚΟΥΛΗΣ: Επιθυμω να έχουν οι παίκτες την ατσάλινη αποφασιστικότητα του να να θέλουν συνεχώς να κερδίζουν. Δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρνουν όλες τις φορές, απλώς με το να το επιθυμούν  μαθαίνουν να δίνουν τον καλύτερό τους ευατό που είναι και το ζητούμενο. Η διαδικασία της εβδομάδας είναι σημαντικότερη και από το παιχνίδι. Πρέπει δηλαδή να δίνουν τον καλύτερό τους ευατό στην προπόνηση.

 

Ο προπονητής του Αιγάλεω, Γιώργος Χατζάρας, ο προπονητής του Χαϊδαρίου Βασίλης Βούζας, ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Αντώνης Μανίκας ο προπονητής, Δήμος Κάβουρας απάντησαν στον Χρήστο Παπαθεοφάνους.

 

Ζοζέ Μουρίνιο

Μια συνέντευξη του Ζοζέ Μουρίνιο στον τεχνικό διευθυντή της UEFA Άντι Ρόξμπουργκ στο επίσημο newsletter των προπονητών της UEFA. Η αλματώδης άνοδος του Ζοζέ Μουρίνιο δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν το αποτέλεσμα του ταλέντου, της εξυπνάδας, της έντονης επιθυμίας, της πολύχρονης μελέτης του ποδοσφαίρου, και της απόκτησης εμπειριών σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

 

Φρανκ Ράικαρντ

Μια συνέντευξη του Φρανκ Ράικαρντ στο τεχνικό διευθυντή της UEFA Άντι Ρόξμπουργκ στο επίσημο newsletter των προπονητών της UEFA.